fredag 30. desember 2016

Ajungilak vindsekk

Jeg har selv Ajungilaks vindsekk. Vi var to som testet hvordan det var å ta en times lunsj i vindsekken forleden helg, og det var trangt. Kjøpe vindsekk eller bruke jerven-duken?


Vindsekk - Bo og sove innlegg 15. Bære- og fraktsystemer innlegg 21. Fjellduken er veldig bra til sitt bruk, men jeg syns en svært viktig egenskap ved en vindsekk for. Lagt inn av Staffan Sandberg 27.


En vindsekk er en sekk, oftest laget av et rødt syntetstoff, som man kan . Blå himmel og vindstille kan raskt endre seg til tett snøvær og sterk vind i fjellet. Mulighet til raskt le kan være avgjørende, og da er vindsekken god å ha. Les tester og omtaler før du skal kjøpe på nett. Ajungilak Bivi Bag 1-pers fra Mammut er en dunsovepose for alle. Mangler: ajungilak Pakkeliste til vintertur til Demmevasshytten - kjetilbm.


Kjøp Friluftsliv lett vindsekk på Kelkoo. Sammenlign tilbud på Friluftsliv lett vindsekk i kategorien Friluftsliv fra en rekke nettbutikker samlet på ett ste og spar . Sport har soveposer fra kjente merkevarer som Helsport og Jotunheim. Vi hjelper deg å finne soveposen for ditt bruk. Butikker over hele landet.


Sikkerhet: Du må ha en vindsekk til nødbruk og overnatting ute. Eventyrlige år: Sove under åpen himmel i kulde - tips og triks. Mammut Bamse Extreme liggeunderlag er et meget godt underlag for helårsbruk. Materiaali: Etupuoli hengit- tävää ja vettä hylkivää . Vi tasser ut på tunet med soveposer og vindsekk.


Barna mine synes det er veldig artig med vindsekk Mamma kjøper masse rart . Mog trondheimsklatreren rappellerte ned fra skadestedet og gikk bort hylleformasjoner bort til bandet. Det er mye en vindsekk kan nyttes som - for eksempel leke spøkelse med. Funker bra ved rast og nødly med sovepose.


Den er svært effektiv som kamuflasje på jakt, samt at . Det går litt saktere, men man holder seg varm #129322; Turglede og inspirasjon på . Bisher verwende ich einen ca. Es wird aber leider nicht .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg