fredag 16. desember 2016

Garn drops

Kvalitetsgarn av ull, bomull, alpakka, merino og mer, til fantastiske priser. Salg og rabatter hele året! Brushed Alpaca Silk garn. Drops - Merino Extra Fine.


Sort By: Standard sortering, Sorter etter.

Rasmus Design selger hobby produkter til små og store prosjekter. DROPS Alpaca Silk har et sofistikert . Garnet produserer de utenlands der de får best pris . TilbudNOK2Førpris:NOK3Rabatt - inkl. ET GANSKE TYKT, HERLIG MYKT 1 ALPAKKAGARN I BARE . Trykk på garnet for å se fargeutvalget.


Vi har løpende gode tilbud og salg akkurat som vi.

Hos Garnlageret finner du et stort utvalg av garn. Vi har knapper, strikkepinner, heklenåler og strikke-tilbehør. Bestill og hent på vårt lager i Åkrehamn! Gratis strikkeoppskrifter og hekleoppskrifter Søk i oppskrifter etter kategori. Du må gjerne bestille garn fra nettsiden og komme innom for å hente garnet.


Ordre under 20- av garn og tilbehørsprodukter er gebyr på 3-. I tillegg til ordinær frakt 11- og alle varer sendes som Norgespakke med sporing med pris. Det er laget av Peruvian Highland ull og superfin alpakka. Din garnleverandør på nett.


Det er med garn som med alt annet: Du får det du betaler for. Du kan godt bruke et annet garn enn det som står i oppskriftene. Mange kvaliteter til lave priser.


Lav frakt, 4- og rask levering. Dette gjør at det passer perfekt som tilbehør, sjal, gensere og jakker med. Dale Garn garn strikking strikkeoppskrifter hekling hekleoppskrifter hobby håndarbei.


Pickles extra fine merino, som er samme type garn.

For garntypen har noen gode bruksområder til barnehagebarn, men jeg liker ikke drops sin . Flott garn selges , kan sendes mot att kjøper betaler frakt. Thousands of free patterns, most competitive prices on yarn, tutorial videos, colorcards of high quality wool, alpaca.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg