mandag 12. desember 2016

Restaurant heimdal

Pizzarestaurant i Heimdal sentrum. Restaurant Heimdal , inkl. Peppes er en norsk pizzarestaurantkjede, og de har også en restaurant i Midtbyen ved Nidelva. Hos oss kan du bestille utkjøring av take away fra restauranter som tilbyr levering i Heimdal.


Bestill mat raskt, sikkert og enkelt på nett! The owner makes you feel welcome from the second you walk in.

Velkommen til oss for en hyggelig aften med god mat og drikke. Beskriv hva du trenger, vent på tilbudene, og velg det som passer deg best! RESTAURANT i HEIMDAL har aldri vært . Vi har fire avdelinger i byen, Ravnkloa, Solsiden, Torvet og Heimdal. Bedriften Peppes Pizza Avd Heimdal i Heimdal i Trondheim kommune driver innen bransjen restaurant. Her finner du kontaktinfo, åpningstider, avdelingsoversikt, og kart med mer.


Sygdom lammer restaurant : Heimdal begæret konkurs. Faaborgs gamle havnerestaurant Heimdal, Michael Heering (76), .

Sushi restaurant at Heimdal. Rich menu of sushi, maki, sashimi and tempura. Vi har fått ny webside og ønsker deg velkommen til å se på våre nye menyer som er lagt ut her og selvsagt også inn i restauranten vår på Heimdal. Kjørte på to biler og en restaurant på Heimdal. Eldre kvinnelig sjåfør er kjørt til sykehus for sjekk.


Den kvinnelige sjåføren i slutten av 80-årene . Her llaver man lækker gammeldags mad på gode råvare. Det er en ældre pensionisk som er ejer og kok. De har også en hyggelig gårdhave. Verona Pizzeria ønsker dere alle velkommen til oss på Korsen i Heimdal.


Vi serverer god mat og drikke til deg og dine gjester alle dager. Barnedåp, Barneselskap, Bursdag, Bryllup, Diskotek. Jubileum, Cafe, Konfirmasjon, Kurs, Minnestund.


Her kan du se restaurantene som vi har kart på på Heimdal i Trondheim. Trykk på en restaurant for å få opp bilde samt hvilken mat restauranten serverer. Den fik ikke lov til at være lukket længe.


The restaurant is known for Southern Funen, Danish food and reasonable prices.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg