tirsdag 13. desember 2016

Årsavgift bil 2018

Bil og motorsykkel, 2kroner. Da passer det alltid dårlig å få årsavgiften for bil dumpende ned i postkassen . Omleggingen forenkler og gir bileiere større fleksibilitet. Avgiften kreves inn av forsikringsselskapene sammen med forsikringspremien.


Hvis du skal selge bilen slipper du å ta stilling til spørsmålet om det er kjøper eller selger . Unnlater du å betale den, risikerer du fremdeles avskilting.

Slik skal årsavgiften kreves inn fra 1. Alle bileiere som har forsikret ett eller flere kjøretøy skal fra årsskiftet betale . Dette er reglene for betaling av årsavgift på bil. Skal jeg betale trafikkforsikringsavgift til staten hvis jeg leaser bil ? Trafikkforsikringsforeningen for hver dag bilen er . Hensikten med endringen er å forenkle statens rutiner og gi bileiere større fleksibilitet. Skal du på langtur med bil i sommer?


Bileiere som ikke har forsikret kjøretøyet skal betale et dagsgebyr.

Avgiften skal fortsatt fastsettes av staten og vedtas i statsbudsjettet hvert år. Denne skal beregnes ut fra vekt på bilen , og vil i praksis ilegges biler over tonn. TRAFIKKFORSIKRINGSAVGIFT: Det er slutt på årsavgift for bil , og nå har. Les mer om hva dette betyr.


Denne vil bli periodisert som tidligere, og belastes den gjeldende bil via . I år er siste gangen norske bileiere trenger å forholde seg til årsavgift på bil. Her er årsavgiften bakt inn i bilforsikringen din. Dersom du mener at din bil har feil avgiftsgruppe må du derfor ta dette . I stedet kommer en trafikkforsikringsavgift som kreves inn av forsikringsselskapene. I mange år har du betalt årsavgiften på bilen din i midten av mars. Den skal du betale inn til forsikringsselskapet ditt, ikke direkte til . Men betale må man likevel, så lenge man har bil.


I staden kjem forsikringsselskapet til å krevja inn pengane. I stedet for å betale til staten, betaler du til bilforsikringsselskapet ditt, sier . Jeg har betalt årsavgiften på min gamle, men årsavgiften på den bilen jeg har nå er ikke betalt, og jeg. Alle registrerte biler må betale avgiften, også de med ansvarsforsikring. Du trenger ikke avregistrere bilen før 31.


Avgiften erstatter årsavgiften , og kommunen betaler den sammen med forsikringen.

Kjøper du for eksempel ny bil i januar er forfallsdato for årsavgiften ikke før 20. Vrakpant er en panteordning for bil , og er et tiltak for at flere skal gjenvinne.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg