fredag 9. desember 2016

Kampanje sommerdekk

Sommerdekk inneholder gummi som fungerer best i årets varmeste måneder. Se på dekkene som allerede sitter på bilen din for å finne riktige dimensjoner. Kampanjen varer frem til 30. Alle oppgitte priser er inklusive merverdiavgift og gjelder ett stk sommerdekk.


Miljøavgift, eventuell montering og. Dekkpriser på vinterdekk eller sommerdekk , UHP eller billige dekk?

Tast inn registreringenummeret, så får du svar fra priskalkulatoren til Dekkmann. Vi har for tiden ingen kampanjer. Kontakt din lokale Dekkmann avdeling for . I Oslo og Fredrikstad har vi gode tilbud på sommerdekk og felger hele året. Dekkene får du avbalansert med adapter slik bilprodusentene krever.


Billige sommerdekk på nett! Finn sommerdekk som passer deg online hos Byttdekk. Få hjelp med å bytte sommerdekk , vi tilbyr cirka 2dekkverksteder i Norge. Registrer deg for vårt nyhetsbrev og motta nyheter og kampanjer !

Kjøp sommerdekk nå og spar penger! Continental, Norges mest kjøpte dekk! Montering og avbalansering kan komme i tillegg, kontakt din lokale . Monteringspakke på 15- kroner kommer i tillegg pr dekk og inkluderer . Alle priser inkluder mva og miljøavgift pr stk.


NÅ: NOKIAN SOMMERDEKK , NÅ FOR SOMMERDEKK. Bedre veigrep, lavere pris – det er nå du bør oppgradere dekkene! Ved kjøp av Bridgestone sommerdekk i mars, spandere vi dekkhotell på vinterdekkene dine.


Bestill dekk nå og lever inn sommerdekkene. Velkommen til Dekkbutikken. Som Norges største forhandler av Goodyear og Sava dekk til person- og varebiler kan vi tilby meget bra priser på alt fra . Sjekk våre kanonpriser på sommerdekk!


Kom innom eller ring oss - Vi hjelper deg! Stort utvalg av både sommerdekk og vinterdekk. Dekk, sommerdekk og vinterdekk fra bla Dunlop, Michelin, Cooper, Kleber og Hankook. Piggfrie vinterdekk og vinterdekk med pigger.


Sort utvalg av dekk til bil. Dekkene med beste kjøreegenskaper, lengst levetid og den beste økonomien.

Premium dekk passer for deg som kjører mange kilometer. Vi kjører kampanje på lagerførte sommerdekk ut november. Gratis dekksjekk og - rabatt på sommerdekk til regntunge haustdager.


Nå som våren er i anmarsj og sommeren står for tur er det straks på tide å få på plass sommerdekkene. Mange gleder seg til å få på litt større felger, litt lavere . Med utgangspunkt i NAF og Vi Bilägares tester av sommerdekk , har vi. Dette kan skyldes lokale kampanjer , men det har vi ikke tatt høyde for . Oppdag våre lave priser, god kundeservice og rask levering!


Kjøpe topp kvalitet dekk nå!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg