mandag 19. desember 2016

Gammel tømmersag

Bladlengden er i underkant av meter. Gammel gårdssag og kløyve selges. Sist brukt for år siden. Har hele tiden stått under tak. Tømmersaga , for to mann, ser rusten og gammel ut.


Og den er forlengst avløst av motorsaga.

Men egentlig er den selv en nykomling: Tømmer ble nemlig hogd . Er og god lyd i denne saga, kan og . Sagbladet ble laget av ett gammelt bandsagblad fra ei tømmersag. De originale tennene måtte kappes vekk. Ingen følger denne samtalen. Nedlastinger Bildet : vinge, tre, rust, tømmer, sag , nærbilde, jern, utskjæring,.


Frankrike, rust, kjøretøy, utstyr, metall, industriell, maskin, tømmer, . Det er godt å være på saga når bladet er kvast, og saga går godt.

Overnatt i ei gammel Trønderlån, ei gammel tømmersag eller en tretopphytte. Jacobssaga - gammel tømmersag i Reindalen. Kartposisjon er ikke lagt til for dette bildet enda.


Nytt høvelkurs vart gjennomført i januar. Det var god deltaking på Høvelkurs på Berkåk den 11. Vi arrangerer mange typar kurs. Artikkelen er over år gammel.


Familien hadde nettopp betalt ned det siste avdraget på lånet . Sponen bør inneholde så lite bark som mulig da den vil danne slim særlig der grøftene konstant står under vann. Dette er gjort i samarbeid. Andre reparerte en gammel tømmersag. Den ble satt opp på tomten, og allerede en måned etter at kontrakten var undertegnet, var materialproduksjonen i gang. Jeg så gedigne trær bli felt med tomanns tømmersag og svans – en gammel skogbrukshistoriker kunne bli rent nostalgisk.


Stammer trolig fra 19-pilogbue. Et gammelt strykejern som er installert på stolen sørger for å holde. På Øystøl har 37-åringen sin egen tømmersag , med mange finurlige, . Om lafting er en gammel tradisjon som holdes i hev har Runar tatt i bruk nye og mer moderne maskiner og redskap.


Vi restaurerer og oppgraderer den gamle tømmersaga vår.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg