mandag 12. desember 2016

Bygge plantekasser

Høybed har utrolig mange fordeler. Plantekasser kan selvsagt kjøpes ferdige, men det er ikke så vanskelig å bygge dem selv. Dette bildet kommer fra Onelittleproject. Vi viser deg hvordan du går frem. Denne blomsterkassen er både enkel å lage – og fin!


Med plantasjens pallekarmer bygger du lett sammen din egen kjøkkenhage slik at du.

Plantasjens plantekasser er tilgjengelige i forskjellige størrelser, og det . Du kan plante i én karm eller bygge flere karmer oppå hverandre. Ettersom du kan sørge for god nok jord i plantekassen , trenger du ikke . Har du kapp til overs fra bygging av terrasse? Da lager du lett en blomsterkasse.


Alt du trenger er noen geniale stolper. Jeg tenkte å bygge to store blomsterkasser til verandaen. Etter timesvis med googling har jeg noen ting jeg lurer på.

Det er enkelt å bygge sin egen blomsterkasse i tre. Da kan du lage kassen i akkurat den størrelsen du. Fordelen med BEDD er at det er modulbasert slik at du kan sette sammen og bygge plantekassen akkurat slik du ønsker det. Se hvor kult det ble med prydgress i våre plantekasser fra norske BEDD.


Hvordan lage en plantekasse av tre til terrassen eller balkongen Hvis terrassen eller balkongen trenger litt skygge og du har lyst til å plante et lite tre eller en . Når man først er i gang, er det like greit å bygge i levegg som. Dette var en veldig fin plantekasse med selvvanning. BEDD er et helt nytt system for å bygge plantekasser i stål til balkong, terrasse og hage.


Systemet består av paneler i fire ulike lengder, som kan . Hvis det er dårlig med jordsmonn kan det være lurt å sette opp en plantekasse. Da bygger man opp med jord. En enkel oppbygd kasse kan lages med trekarmer. Hvad for noget træ skal man bruge? Hvorfor er det en fordel at dyrke i kasser?


Bygg innhegning til kjøkkenhagen – for beskyttelse mot rådyr og vin og til støtte for. Alt vi anlegger av pallekarmer og plantekasser nå på våren blir fylt med .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg