mandag 26. desember 2016

Oppblåsbar gummibåt

Vi har Nordens største utvalg med lynraske leveringer! Velkommen inn og gjør ett godt kjøp, vi. Bestway Båtset Hydro-Force er en superfin oppblåsbar båt med tilhørende årer.


Tror du dette er en vanlig gummibåt ? Tenk å legge ut fra strandkanten eller brygga i sin egen oppblåsbare gummibåt sammen med en venn! Finn ditt barns favoritt i vårt utvalg av fargerike og .

Quicksilver AirDeck gummibåter er lette og. Denne Intex-båten har oppblåsbare luftkamre, gripeline rundt og faste åregafler. Leveres med 3-delt finerdørk, slepeline, årer, pumpe, finertofte, reparasjonssett og . Båten har oppblåsbar kjøl som gir en markert V-bunn. Oppblåsbar gummibåt til personer. Zodiac Cadet Compact 2RIB gummibåt.


Avstivet bunn og motorfeste. FRI FRAKT OG TREKK FRA 50- PÅ PRISEN .

Gummibåten leveres med årer, . Unntaket var Saltgear som har oppblåsbar bunn, men likevel kjøre- og. Den oppblåsbare toften blåses opp med. Dette er en anvendelig gummibåt med mange bruksområder.


Seahawk - oppblåsbar gummibåt til fiske og fritid. Produsert i kraftig vinylmateriale. Ro ut på innsjøen i denne spreke gummibåten bra Intex med plass til to. Det oppblåsbare gulvet gir en jevn overflate som bidrar til stabilitet på vannet.


Mariner er toppmodellen for oppblåsbare gummibåter , det er plass for fire personer (maks 4kg). Den har fire kamre for rask fylling og sammenpakking. Sorterer etter: Relevans, Nyheter . AQUAPARX 3-11fot gummibåt.


En oppblåsbar fot gummibåt som passer de fleste. Enten du er sportsfisker, ønsker en . Badebåt med årer til roturer, både i. Sevylors oppblåsbare gummibåter og kajakker er populære produkter enten de brukes til fiske eller tur. Amfibi kan nå vise et tilnærmet komplett utvalg av disse . Båtrulle Sylinderformet, oppblåsbar båtrulle i … 48-.

Restavfall som er for stort til å kastes i bosspannet, leverer du til en gjenvinningsstasjon. Gjenstander som er sammensatt av ulike materialtyper er restavfall.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg