tirsdag 27. desember 2016

Espegard bålpanne 80 cm

Et fleksibelt utekjøkken med rist, to sidebor to gnistfangere og opphengstårn for kaffekjele og rist. Stilfullt rustrødt fat som gir ekstra stemning til fest og fritid. Bør ikke settes over brennbart materiale. Espegard Fyrfat er et stilrent og moderne ildsted.


Sommerbutikken AS selger bålpanner og utstyr til bålpanne og mye annet til utendørs matlaging og hygge. Trekassens utvendige mål: Lengde: 1cm. Som navnet tilsier, så har den en diameter på hele cm. Varenummer: Fyrfat Kategori: Ildsteder Stikkord: åpen il bål, bål i lavvo, bålpanne , ildste lavvo, mat ute, matlaging, sommerkjøkken,. Tilbehør bålpanne - Gnistfanger.


Den er klassisk og funksjonell, og har et elegant spir med en vakker dekorert bord rundt toppen. Med understell til bålpannen, er det enklet å flytte . Mål på gnistfangeren er (LxBxH) 55x24xcm. ESPEGARD BÅLPANNE MED GRILLRIST.


Kan justeres i høyden og i forhold til underlaget. Husk å bruk litt olje når du pakker tingene sammen slik at du ikke får rustdannelser. Passer til bålpannen på cm. Fordi tretjære er et rent naturprodukt vil.


Finnes også i andre størrelser. Prøv vår flotte Bålgrill. Bilde av Bålpanne 80cm Høvding. En meget solid utført bålpanne med et elegant spir og vakker dekor i toppen.


Leveres komplett med grillrist i . Fyrfatets opphengstårn for kjeler og grillrist gir stor fleksibilitet i matlagingen. Fyrfatets upphängstorn för pannor och grillgaller ger stor flexibilitet i matlagningen. SPARKSTØTTING MED TRERYGG CM HØY. This Pin was discovered by espegard.


Prisspridning: , - högre än snittet för grillar (1 ). Pris er inkludert MVA og uten frakt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg