tirsdag 13. desember 2016

Nattbord eik

Hos JYSK har du gode muligheter til å finne et fint nattbord som matcher dine behov og ønsker. Nattbord - Interiør på CDON. Lave priser og rask levering.


Hana-serien er designet av Bethan Gray eksklusivt for Habitat. Dette nattbordet er en Habitat klassiker som vil ta vare på tingene dine år etter år.

Det er alltid greit med en hylle å legge fra seg boken på. Tomas 3-skuffer nattbord er et hvitlakkert nattbord i eik med tre skuffer. Pepe nattbord med skuffer i hvit høyglans og eik dekor. Moderne og stilrent nattbord i hvitt og eik.


Passer godt til resten av Oslo-serien. Trygve 1-skuff nattbord har et moderne design med heltre bein. Har du lyst på et nytt nattbord ? Et hvitt nattbord med skuff kan gi en romantisk stil og et svart grepsfritt nattbordet gir et.

IKEA - MALM, Kommode med skuffer, hvitbeiset eikefiner, , Kan også brukes som nattbord. Overflaten i finer gjør at denne kommoden bare blir finere med. Det enkle Nordiske designet i dette møbelet gjør det utrolig anvendelig.


Et praktisk nattbord som ikke bruker noe gulvplass. Liten kommode eller nattbord med skuffer fra danske Hübsch. Vi har nattbord i forskjellige farger og størrelser. Bordet er laget av naturlige materialer og farger.


Rammen og benene er laget av eik. Gymo nattbord modell til bruk i hjemmet eller på sykehjem. Finn ditt nye nattbord i vårt store utvalg her.


Et solid malt nattbord med skuffer i skandinavisk retrostil. Flott nattbord fra Norske Grindberg. Solid nattbord i malt heltre. Vi sender over HELE landet! MDF, ubehandlet eller hvitoljet massiv eik og massiv valnøtt.


Add-on floor nattbord eik.

TREVERK: Matt sort eller natural finert lakkert eik. Dobbeltseng i solid eik med to nattbord til salgs kr. Utskåret mønster i akantus i sengegavl.


To vegglamper medfølger hvis . Leveres i oljet eik og kvitlasert eik. SM 6hvitoljet eik stk. Med NORRA By Skovby kan du innrede som . Vi tar forbehold om at fargene kan avvike fra foto. Alle bordene er unike på grunn av naturlig variasjon i treverket. Vi oppfordrer til å sjekke mål på . Kjekke oppdrag for våre dyktige møbelsnikkarar!


Laminatfarger: Hvit Fibo 11 Eik Fibo 417ST, Bjørk. H:7 B:5 D:40FRAKTHente i butikk: - Hjemlevering: 90- .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg