torsdag 8. desember 2016

Mobil løftebukk

Har du dårlig plass og er lei av å ligge på gulvet å skru er dette løsningen for deg ! Løftehøyde 8 flyttbar. Velegnet for bruk utendørs, . Ny type mellomløfter, mobil type som kan flyttes. Disse løftebukkene er bygget med utgangspunkt i de spesifikke behov man har i.

Trøndelags mest solgte løftebukk – Rotary søyler er vår bestselger! Vi hjelper deg med å finne den løftebukken som passer ditt behov. Tenker en søyle er tingen da jeg vill ha tilgang til kanaler og bedre tilgang under og rundt bilen.


Men hvilket merke og eller utstyr burde man . Perfekt løftebukk for oss detailere. Detailing på løftebukk - Småprat innlegg 4. Bufret Brukervennlige løftebukker som er enkle å vedlikeholde.

Se alle produkter i kategorien 1-søylet løftebukker. Kontakt oss gjerne om dette produktet. Beregn frakt på dette produktet. Naboen har en som ligner, men den ser hakk mer solid ut og drives av hydraulikk, pluss mekanisk låsing.


Tung sak, men flyttbar og den tar . Din spesialist på mobile og stasjonære løftebukker. Det vil si at selv om vekten er ujevnt fordelt på sylindrene som utfører løftet vil løftebukken løfte likt. Vår standard mobile hydrauliske tralle er liten nok til å lagres . Har garasjeplaner og må jo da selfølgelig ha løftebukk. Tenkte på en vanlig tosøyler,men så fikk jeg se denne som jo tar mye mindre plass.


HeiNoen som har en Max Jax løftebukk , som kan anbefale den? Vurderer også Biltema sin saksebukk, noen erfaringer der? Traversjekk ( løftebukk ). En løftebukk i garasjen gjør mange av skru-jobbene mye enklere.


Men det er en del ting du må være klar over før du realiserer drømmen om . Flyttbar løftebukk - mobil.

Meget prisgunstig , solid og plassbesparende mobil en-søyler for deg som gjerne vil stue bort løfteutstyret når det ikke er i bruk ! Mobil type som kan flyttes med hjulsett. Hos oss finner du et stort utvalg løftebukker av profesjonell kvalitet,. Søyler med manuell betjening.


Hydraulisk løfter WWE 199WRL 5t Kampanje!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg