fredag 16. desember 2016

Foss eik 3 tonn

Er på jakt etter og få de riktige fargene til min henger fra engang på sytti tallet. Har prøvd og få kontakt på mail med noen foss eik men ingen . En robust all-round henger med. En stor og god henger med en nyttelast på 1tonn , lavbygd slik at ein kan bruke en tons gravemaskin for å fyll den.


Re: Ny Lettdumper, under tonn. Har sjølv ein Palms tonn dumperhenger, Bruker ein Zetor på 85hk te. Har sett litt på en tonns Bailey henger, og lurer litt på bruker erfaring med dei, samenlignet med foss eik som er alternativet, men mnd . Multilaster: Volvo MC115C.


Maskintraller: Norslep -akslet maskinsemi. FOSS - EIK TILHENGERE OG DUMPERHENGERE. Foss eik tonns lettdumper. Kvalitet og fleksibilitet. Ulike modeller med nyttelast fra tonn og oppover.


I bilregisteret finner du alle norskregistrerte kjøretøy. You can also broaden your. Solid dyrevogn fra en solid leverandør. Dyrevogn med hydraulisk hev og senk av hjulgang.


Volvo 180c med encon rototilt tonn beltegraver. Prisantydning salg: kr Samla takst mill. Koden sendte vi til Kobelco-fabrikken i Japan, som lakkerte den tonn store. WA500-hjullasteren har vokst til tonn og er dermed det perfekte valg for krevende oppdrag. New Holland E135B LC-Version-J (1 tonn ). Namn, Modell, Tonn , Serienummer, Reg.


Hengeren har totalvekt på Tonn. Foss-Eik type er solide landbrukshengere med trekarmer som tåler allsidige transportoppgaver i alle typer landbruk. Klik på et billede eller en model for at.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg