tirsdag 27. desember 2016

Ettårig klatreplante

Så her har dere noen forslag til sommerens klatreplanter , jeg . Da går det kjapt å få gjerdet eller veggen grønn i sommer. For noen dager siden skrev jeg et innlegg om den perfekte klatreplante her. Dette er nok fortsatt etter min mening Klatrehortensiaen. Med klatreplanter kan du skjule en stygg vegg, skjerme for innsyn eller kle inn søyler.


Med de ettårige er det ikke noe problem å veksel.

Blandingen inneholder flere fine sorter som er utmerket til å dekke bl. Klatreplantene beskytter mot innsyn og skaper lunhet ved sitteplassen. Klematis (i forkant) er både vakker og voksevillig . Hurtigvoksende klatreplanter. Den er ettårig hos oss og må forkultiveres, men du kan jo ha den et års tid mens . Trenger tips til klatreplante innlegg 11.


Flere resultater fra forum. Kanariblomskarse er en voksevillig ettårig klatreplante som kan bli opptil tre meter der den trives.

Ettårige klatreplanter kan også med . Siden den er en klatrer vil den ha noe å feste seg i som vegg, . Det finnes derimot ettårige klatreplanter som vokser raskt og . Blodbeger, kjempefin ettårig klatreplante. Mer informasjon kommer snart. Flott blanding med fargerike sommerblomster.


Plantene på bildet er sådd feb. Får smukke, rosa, duftende blomster. Fås kjøpt på våren som ferdig blomst eller som frø! Blådaggry (Ipomoea tricolor) Blådaggry er en ettårig klatreplante (noen Ipomoea- varianter er flerårige, men de flerårige er også de mest sarte). Gå til ettårige - ettårige : Sweet pea.


Han neppe populært og ettertraktet av landskapsarkitekter, og det er forgjeves. Det er den raskest voksende planten . Pipeholurten er en klatreplante som lett fester seg til tråder og espalier. Blant de ettårige sommerblomstene er Flittig Lise nevnt. Du skal lete etter et ettårig gress som sprer seg mer med frø enn løpere.


En klatreplante som kan bli opptil meter høy, og bærer store trompetlignende hvite.

Jeg er på jakt etter en klatreplante som kan overvintres ute. Disse er visst bare ettårig , men må bare se hvordan de blir. Vanligvis dyrkes den som ettårig , men den kan også overvintres frostfritt.


Jeg har en forkjærlighet for klatreplanter ! Humle finns både flerårig och ettårig , det är väl den ettåriga du har frö till, men den gulbladiga som . Variety utvalg av flerårige klatreplanter og blomstrende vinranker. Vakker ettårige evne til å raskt øke avlingen gjør blomsterhandler skape . Mine står i så små potter at det blir nok ikke slike .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg