søndag 25. desember 2016

Akantus treskjæring

Treskjæring i akantusstil former treet slik at det likner på akantusplanten. Rapporter et annet bilde Rapporter det støtende bildet. Helt siden vikingtiden har treskjæring og det å skap noe unikt vært en del av den norske. Kurset gjer ei innføring i treskjering, akantus og har hovedfokus på teikning av akantus.


Senter for bygdekultur, Stiftelsen Handverksskolen, Hjerleid. Bufret Ukentlige kurs i treskjæring.

Vi arrangerer jevnlig helgekurs i treskjæring. Det betyr ikke at treskjæring er en nymotens oppfinnelse i Asker. Ni deltakere meldte sin interesse for høstkurset i treskjæring , og. Den viltvoksende middelhavsplanten akantus har gitt opphav til de mye . Tilgang: Tilgang for norske IP-adresser.


Vi har følgende formater tilgjengelige: . Kom og prøv, er du nybegynner får du opplæring av Tor. TRESKJÆRER : Manuel Lopez-Santillana tok den lange turen fra den.

Boksmaling, lasering og goldfinger. Mine kurs er egnet både for nybegynnere og for de som har skjært en del . At ivrige treskjærere samles i seniorsentrets underetasje tre dager i uka er neppe noen. Høstens første kurs er ferdig, og det var slitsomt, men så utrolig gøy! Det var en engasjert gjeng som jobbet med treskjæring over dager, og som virkelig vill.


Akantusrankene ble først brukt som motiv av greske steinhoggere og vasemalere. Akantus er ei plante som vokser vilt ved Middelhavet. Arve Mosand holder kurs i akantus.


Han er spessielt god til å skjære akantus. I denne boka, som er beregnet for nybegynnere, tar forfatteren utgangspunkt i den . Enkel treskjæring - grunnleggende akantus av Tom Skånsar Borgersen - Se omtaler, sitater og terningkast. Se hva andre mener om denne boka, og fortell hva . Storebom, Brødboks med og uten treskjæring i front. Vi skal i det følgende ta dem for oss etter tur, men . Det gjelder treskjærere , malere, smeder og gjørtlere.


I denne boka viser forfatteren mangfoldigheten i norsk treskjærertradisjon, og gir beskrivelser av de ulike teknikker med forskjellige verktøy og materialer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg