fredag 23. desember 2016

Solsikker flerårig

Jeg sådde solsikker i juni, og rikelig av det. En vakker proporsjonert, produktiv solsikke. De lysegule blomsterhodene sitter på korte, multiforgrenede stengler - Lille Leo er perfekt for et bed som trenger et . Staudesolsikker kommer igen år efter år.


De breder sig ved kraftige, krybende rodstokke. Har du ikke sådd så mange sommerblomster før er dette planten å prøve.

Jeg lurer på noe angående planters behov av lys og varme. Har sådd Gulrøtter i melkekartong, blomster og solsikker i potter. Hvis du ønsker å se hagen din tent med solsikker i blomst, kan du velge hvilken som helst liten eller stor variasjon, gul eller oransje plante årlig og flerårig. Af solsikke findes der både enårige og flerårige arter. Selvom man med navnet solsikke forbinder de enårige typer, der med næsten sydlandsk kraft skyder flere.


Jeg mener å huske at jeg ifjor hørte noe om en (ny?) type solsikke , hvis frø skulle. Hvilke slag er idiotsikre? Såing på friland innlegg 13. Flere resultater fra forum.

Den minner om vanlig solsikke med flotte gule blomster og høy stengel. Gratis for kommersiell bruk. Ingen attribusjon nødvendig. Denne art fremkommer med en mængde.


Falder snakken på solsikker , tænker nogle på mandshøje blomster med. Foruten arten solsikke hører også jordskokk til slekten. En flerårig sommerblomst som er absolutt genial i krukker fordi den tåler mer tørke enn de fleste andre. Cosmos er et must, georginer naturligvis og solsikker. Helianthus, nogle er flerårige stauder og . Udover de 1-årige findes der også flerårige solsikker.


Efter blomstring kan disse skæres tilbage lige over jorden. Hvert forår kommer planten . Stranden solsikke (H. debilis) er en kortvarig flerårig , noen ganger årlig, . Asters, solsikker , frilandskrysantemum og georginer kan nå redde alle. Jeg ved ikke, om det er en fugl, der har tabt frøet. Jeg har ikke selv sået den.


Sonja solsikke er det optimale bud på en rigtig blomsterbinder solsikke. Jordskokk er både svært villig og eksklusiv, den gir flerårige knoller og. Tusenfryd er en liten, yndig flerårig plante som kan være flott i ytterkanten av en krukkebeplantning.

Disse solsikker er alle pollenfri, hvorfor de egner sig godt til at tage ind som afskårne blomster. Mix af forskellige farver. Her representert med solsikke og en cosmos som sniker seg inn fra venstre.


Det finnes også planter som er flerårige (stauder) som er relativt . Reinfann er en opptil meter høy, sterkt duftende, teppedannende flerårig plante. Bladene er spredte, fjærflikete og har tannete avsnitt. En og flerårig prydblanding. Solsikke Peredovick (høj) (kg).


Vælg Med eller uden FrøFyld.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg