tirsdag 20. desember 2016

Pølse og makaroniform

Denne barnevennlige middagsretten kan fort bli en favoritt. Pølse - og makaronigrateng hugsar eg godt frå skulekjøkken. Skikkeleg “comfort food” av typen som du kan ete berre med ei hand.


Kok makaronien som anvist på pakken. Dagens middag ble pølse- og makaroniform med grønnsaker og hvit saus.

Med disse triksene får du en pølse - og makaronigrateng med helt vill sprø topping som knaser! Dette er noe jeg for første gang lagde i 5. For mange barn er dette favorittmiddagen, faktisk er det en del voksne også som synes dette er en god middag . En deilig makaroniform som slår godt an i hele familien. Makaroniform med pølse og ost.


Del pølsene i passe store terninger. Her kan du velge litt selv hva du liker best.

Tidenes mest populære middag til familien for under hundrelappen. Pølse og makaronigrateng var ikke mitt førstevalg da ungene begynte å spørre etter dette. Da (dette er maange år siden) lagde jeg den med . Enkel, rask og god middag! Middagen holder til 2-personer. Dette trenger du: - pk skinnfri kjøttpølse - boks hakkede tomater - salt - pepper . Når alt er rørt sammen (her kan du gjerne tilsette litt salt, pepper og gastromat) til en deilig mix av grønnsaker, makaroni , pølse og saus, strør du . Rør pølser og makaroni inn i sausen.


Stivpisk eggehvitene og vend disse forsiktig inn i sauseblandingen til slutt. Hell alt over i en smurt, ildfast . Av og til må det være greit med pølse og pasta til middag, og barna vil nok juble litt ekstra hvis denne retten kommer på bordet ;-). Her har du en enkel rett som de fleste liker. Slik lager du pølse og makaroni grateng.


SUPERENKEL PØLSE -, TOMAT- OG MAKARONIFORM. Ruben satte til livs TRE digre porsjoner av denne veldig lettvinte middagen i går, så da tenkte jeg å . Vi bruker denne makaronigratengen mye.

Oppskriften er beregnet på skinke, men den kan sikkert fint byttes ut med pølse. Toppingen er knasende sprø, og gratengen inneholder cheddar, bacon og vårløk. Skill eggene og kok opp makaronien. Eggeplommene tilsettes den hvite sausen etter koking.


Skjær pølsene opp i terninger. Bland makaroni og pølsebitene . Kutt pølser i skiver og stek dem raskt i smør sammen med kuttet paprika, løk og . Legg dette i en for varmet . Til personer : dl( fullkorns ) makaroni.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg