tirsdag 20. desember 2016

Hestegjerde strøm

Et strømgjerde er til for å holde hestene inngjerdet på et bestemt området. Kommer de løs kan de skade seg selv, andre hester, dyr og . Riktig montering av strømgjerdet er avgjørende for om det fungerer slik det skal. For at det elektriske systemet skal fungere er det viktig at alle deler passer sammn.


I tillegg må man ta valge.

Primo hestegjerde er uten strømføring. Dersom det er ønskelig med strøm på gjerdet kan man enkelt . Enda en gang har vinter, kulde og snø kommet til oss. Mange stall-, hesteeiere opplever å stå med strømløse gjerder og løse hester.


Vi leverer strømgjerde og utstyr over hele Norge, alt innen gjerdeapparater, gjerdetrå isolatorer, stolper og har lang erfaring. Trenger du gjerdeapparat for . Sauenetting er lite egnet som hestegjerde pga risiko for at hester kan.

Fordelene med stolpene er mange, bla så leder ikke stolpene strøm. Disse to alternativ har samme funksjon, d. Elektronikk: Noen som kan fortelle meg hvordan et strømgjerde fungerer i praksis? Gjerde (for å holde naboens sauer borte fra eiendom) - Juss. Pissa på et strøm gjerde før.


Strømgjerde - anbefalinger? Bedre Gardsdrift gardsdrift. Kan man bruke et bilbatteri og lade et par ganger i sesongen for å få strøm på gjerdet? Det var en som anbefalte meg å koble den nederste . Hoppa mi har gummi innlegg i skoene, kan dettte gjøre at hun ikke får strøm ? Hun har aldri vært noe problem på gjerde tidligere men nå som . Hesten lærer raskt at den skal holde seg borte fra gjerde med strøm på, og vi respektere grensene. Dersom et barn griper med begge endene på et strømgjerde hva kan skje med kroppen?


Hva skjer dersom barnet holder metall i den ene . Har du tisset på et strømgjerde uten å få vondt?

Har man valgt et gjerde som skal lede strøm så er det en fordel om det finnes en strømkontakt i . Det er ikke lov til å bruke piggtråd som hestegjerde. Et sikkert gjerde er også et helt og uskadet gjerde. En slakk eller løs tråd kan forårsake en ulykke like lett . Klassisk Poda lektegjerde egner seg spesielt godt som hestegjerde. Kan leveres som kantskåret.


Kan også levere ferdig med strøm. Porter kan bestilles med .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg