fredag 23. mai 2014

Chiptuning bensin

BENSINTUNING OG BENSIN TRIMMING, MAX EFFEKT OG BEST ØKONOMI PROGRAM. Chiptuning og dieseltuning - Norges beste på pris og HK? Plugin tuning som powerboks, tuning , chip eller trimming.


DTK er originalen innen tuning. Tuning til bensinbiler uten turbo og kompressor: Normalt klarer vi å øke biler uten turbo med , vi leverer også mye bedre gassrespons og noe lavere . En bil med bensinmotor og turbo vil dra større nytte av en chip da man.

Trådstarter lurer på om man kan chippe en bil som går på bensin , han . Chip tuning av bensinmotor uten turbo? Har denne chip saken noe for seg? Bufret BSR er et høyteknologiselskap og er markedsledende innenfor optimalisering av bilmotorer. Både i forhold til økt effekt og miljø.


For eksempel kan en vanlig bensinbil kjøres på oktan bensin som finnes i noen land uten noen form for modifisering. Det er flere aktører i Norge som har spesialisert seg på chiptuning og. Bäst effekt och specialutvecklat nordiskt ekonomiprogram.


Testa ditt set innan du betalar.

Du hittar de bilar som vi kan . Lurte på om noén har erfaring med chiptuning av moderne bensinturbomotorer. Uansett hva leverandøren velger å kalle det, bør du styre bilen din . Dersom bilen da får lavere oktan bensin vil motorstyringen sørge for å justere tenningen tilsvarende. Optimalisering av motoren gir mindre drivstofforbruk, samt bedre ytelse. Vi har lang erfaring med tuning av bensin og diesel motorer.


Vi tuner din bil i Lørenskog nær Oslo, og mange andre steder i Norge. Bufret Lignende Noen kaller de også for chiptuning for å la deg tro at du kjøper en vanlig chiptuning. Uansett hvem som har produsert en slik powerboks vil de virke på tilnærmet . Bilen går også på 95- oktan, . Utfordringen spesielt med tuning av diesel har vært partikkelutslipp . Velg betalingsmåte i kassen.


Hva om du kan spare drivstoff og få mer ytelse av bilen din? Er det en ting vi alle ønsker så er det jo å bruke minst mulig . Vår nettbutikk bruker cookies slik at du får en bedre kjøpsopplevelse og vi kan yte deg bedre service. Vi bruker cookies hovedsaklig til å lagre . Kjøp Motor tuning til din Bmw.


Opptil - LAVERE PRISER og RASK leveringstid.

Klikk her for å se våre bildeler til Bmw på nett. Fjerner startsperren hvis det trengs.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg