tirsdag 13. mai 2014

Strekkmetall på ramme pris

Strekkmetall på ramme for sau og geit. Prisen er oppgitt for varmgalvanisert strekkmetall mm. Kraftig dimensjonert og vridningsstabil ramme. Vinkeljernet er sveist til rammen på sider og festet med bolter til den ene kortende, som muliggjør å skifte kun nytt strekkmetall ved slitasje av strekkmetallet.


Vi er forhandler av strekkmetall fra Midthaug.

Vi leverer både selvbærende strekkmetall på ramme og enkle plater hvor tilstrekkelig bæring . Løse plater og på selvbærende stålrammer. Vi lager inntil 1x 3cm. Sender over hele landet til avtalt pris med frakt inkludert.


Vi kan også lage rammer under i varmgalvanisert stål. Jeg ønsker å kjøpe stk trinn i galvanisert strekkmetall. De må være 90cm på bredden og ca 30cm dyp.


Komplett trapper kan også være av int.

Takket være strekkmetallets styrke og lave vekt er RMIG strekkmetall et meget populært materiale i dagens arkitektur og industridesign. Det brukes blant annet til . Vi kjenner våre kunders krav til pris og kvalitet og oppfyller dette med kompromissløs service. Produktpresentasjon av RMIG strekkmetall. Som et siste alternativ leveres trekkmetallgulv på trykkimpregnert treramme. Om ønskes kan vi levere strekkmetallet på ferdige stål bærerammer.


Total byggehøyde på ramme : mm. Produseres på spesialmål mot pristillegg. Pluss for plastgolv, er renhol varighet og pris. Har også utleie av forskaling til gjødselkjellerstøping. Vi selger strekkmetall på ramme med . Det egenproduserte strekkmetallet sveises l ramme av 3- og mm plate og underliggende bærejern.


Bra sklisikkerhet i gangretningen. Reimes strekkmetallrister er konstruert med henblikk på lang levetid og effektiv gjødselgjennomgang. Leveres med og uten ramme. Ingen pristillegg for kapping!

Alle rister leveres ferdig. I sauefjøs har strekkmetall og trespaltegulv vært enerådende i mange år. Viktige årsaker til dette er pris , fleksibilitet og varighet. Et ferdig lagt plastgulv koster om lag halvparten av et strekkmetallrammegolv , og antydes å ha . Landganger med stålramme og gangdekke av sklisikkert ristverk.


Søppelsekkstativ strekkmetall. Ramme av vinkeljern og flatjern. Lokk av mm kaldvalsed stål. Logg inn for å se pris og saldo informasjon for hovedlager. En effektiv arbeidsdag starter her!


Kontakt kundeservice på tlf. GRILL STYLING crom ramme STREKKMETALL I SENTER. Fatpall Gigant stående galvaniserad strekkmetall. Laget av rørramme og ståldeksel.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg