torsdag 8. mai 2014

Spekeskinke nettbutikk

Spekeskinke i bit, ca 6g. Nå kan du bestille spekemat rett hjem i postkassa! I den nye nettbutikken Tiriltunge kan du bestille spekevarer fra Gilde. Når du vil velge det beste! Norges beste spekeskinke !

Den kan kjøpes hel eller i 80gr forbrukerpakning. Dette har resultert i eit variert utval av eigenutvikla produkt. Besøk vår nettbutikk for bestilling. Nettsidene er utviklet av Trollheimen Design med kjærlighet 3. Nå er det er anledning til å handle nokre av produkta våre på nett, og få tilsendt i posten, eller hente på Parklund. Gå inn på vår nettbutikk , og sjå om . Vi gjør oppmerksom på at handel gjennom nettbutikken er reservert for våre registrerte.


SPEKESKINKE SKÅRET 500G PER`S KJØKKEN.

Westfaller spekeskinke i skiver. Nettbutikken for spanske delikatesser! Fedon Fusilli med pesto og spekeskinke. Ingredienser fra vår nettbutikk. Hei, Takk for super nettbutikk.


Har dog et par kommentarer og spørsmål :-) 1. Søkemotoren deres henger ikke helt med. Velg å fortsette som bedriftskunde, eller klikk privatperson for å gå tilbake til nettsiden. Du kan også lese mer om vår bruk av informasjonskapsler her.


Vekt: gram (NB! kan variere). Oppbevaring: Prisenhet: kg. Tips: Bytt ut vanlig spekeskinke med serranoskinke eller bogskinke hvis du vil spare på saltet. Hva med en oppskrift på en mettende, smakfull og sunn sandwich med spekeskinke på under 3kalorier? Finn oppskriften på Nutrilett.


Jeg er veldig glad i speket, saltet og røkt kjøtt, og når det i tillegg annonseres med tradisjonelle . Jamon des bosses dop, Edizioni, Kg, ,-. MYDLAND HAR ÅPNET NETTBUTIKK !

Her finner du Mydland sin nettbutikk. Ostebolle med ost og skinke. Ask Gård leverer næringsrik økologisk spekemat av høy kvalitet. Fritt for kunstige tilsetningsstoffer. Grillet focaccia med spekeskinke.


Fylt med god spekeskinke , manchego og ruccula smaker grillet focaccia himmelsk!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg