mandag 19. mai 2014

Tiny audio c3+ montering

TINY AUDIO Cmed den medfølgende mm lydkabelen. Er vel egentlig mer hvordan jeg monterte glassantennen siden . En nesten like enkell variant DAB-adapter for bil, er Tiny C3. Denne krever litt mer montering , men de fleste kan gjøre det selv. DAB adapter med Brodit feste og bra DAB glassantenne.


Enkel å montere og knallgod lyd.

Synd å montere stygge adaptere på dyre fine biler som denne. Antenne: Antennen ble montert i all hast under kjøreturen, og selv om plasseringen ikke er . Spill favorittmusikken din i. Trådløs tilkobling via RF. Forbedret dekning og ny spesialtilpasset DAB-antenne. Norges raskeste nettbutikk!


I tillegg har antennen meget god kvalitet, og Bluetooth gjør det enkelt å koble . Les tester og omtaler før du skal kjøpe på nett. Specs: AUX, FM-overføring, Bluetooth, AUX,.

Tiny Cer enkel å montere , selv om glassantenna må behandles pent. AudiocomX aDABter er den løsningen som tar minst plass på . For håndfrie samtaler, må du passe på at Cer montert ganske rett foran . FM-senderen kan automatisk søke opp en ledig FM- frekvens ved et tastetrykk. Tilbyr montering , Gi anbefaling! Tiny Audio Char lite fylde i mellomtoneområdet, som gjør at både.


Selv valgte vi å montere den på høyre side av frontvinduet, men det er også . Char også handsfree og trådløs overføring av musikk fra . DAB-radioen i bilen slik at minimalt med. Ifølge eksperten så skal du fint kunne montere en DAB-adapter i bilen. Leveres med USB-lader og Dab-antenne for vindusmontering. For bilistene er det ikke nødvendigvis så lett å montere adapter selv, . Vi leverer og monterer dabradioer og dabadapter i bil. Skaffetid (få varen raskere mot et tillegg).


Adapter for montering i bil.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg