fredag 30. mai 2014

Vedlikehold av gravsted

Det innbetalte beløp med tillegg av renter, skal dekke utgiftene til stell av gravstedet for et avtalt tidsrom. Det opprettes en separat avtale for hver enkelt grav eller . Vi kan tilby deg fullt stell av ditt gravsted. Blomsterbedet blir da plantet og holdt pent igjennom hele sommeren.


I tillegg kan vi tilby å plante lyng på høsten og . Sandefjord kommune kan vedlikeholde gravsted.

Du kan også bestille planter. Vi har et sortiment der du fritt velger antall og type planter. For år siden satte folk av penger til å betale for gravstedet sitt. Stell og vedlikehold av privat gravsted.


Etter hvert som snøen trekker seg tilbake fra kirkegårdene og gravlundene kan det være fint å gi gravstedet litt stell og omtanke. Privat gravsted og spredning av aske. Departementet kan gi nærmere regler om forvaltning og vedlikehold av krigsgraver, krigsgravplasser . Vår leverandør av blomster, jord og gjødsel: Enklere stell og vedlikehold av gravsteder.

Gravferdsetaten kan hjelpe deg med stell av gravplassen. Bestiller du sommerstell vil vi gjødsle, vanne, kantklippe og luke. Avtalen kan opprettes som årlig fakturering eller som forhåndsbetalt gravstell. Beløpet som kan innbetales vil variere etter hvor stort gravstedet. I alle våre stellavtaler inngår også generelt vedlikehold i form av jordfornyelse, planting, gjødsling, vanning og luking.


Praktisk info om våre stellavtaler:. Etablering av gravsted (avskrivning). Ved et dødsfall ønsker noen å opprette et nytt gravste mens andre vil benytte et familiegravsted eller foreta askespredning. I en travel hverdag er det mye å tenke på, vi tilbyr stell og vedlikehold av gravsteder i Moss.


Vedlikehold for lengre tid kan overtas mot innbetaling av gravfond. Det er anledning til å sette opp ett gravminne på hvert gravsted. Mange ønsker å ha et gravsted de kan gå til for å minnes og ære de kan er. Mange familier velger selv å sette i stand og vedlikeholde gravstedet , men ofte . Alle som ønsker det, kan inngå avtale med kirkevergen om vedlikehold og stell av gravsted. Avtale inngås med den forutsetning at gjeldende reglement følges.


De aller fleste ønsker å ha et gravsted de kan gå til for å minnes og ære de. Mange er flinke til å plante og luke gravstedet , men ikke glem at gravsteinen også bør få litt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg