onsdag 21. mai 2014

Sanatorija versme

Pirmuoju sanatorijos vadovu tapo . Komentarai, pagyrimai, padėkos, nuomonės, įmonės. Palik įvertinimą arba papasakok savają patirtį! Prioritetus teikiame natūraliems.


Kvėpavimo sistemos ligos (suaugusiųjų) (Am.r.II, Am.r.I, R2), Suaugusiųjų gydymas. Endokrininės ligos (suaugusiųjų) (Am.r.I, Am.r.II, R2), Suaugusiųjų .

Atvykite savaitgaliui ir atostogoms. BIRŠTONO SANATORIJA VERSMĖ. Ambulatorinė reabilitacija I: endokrininės ligos. Druskų kambarys (haloterapija). Tai gydymas sausu smulkiadispersiniu natrio chlorido aerozoliu, kuris pasiekia ne tik viršutinius, bet ir smulkiuosius kvėpavimo.


Tai – specializuoto gydymo ir poilsio įstaiga, teikianti reabilitacijos, ambulatorinės reabilitacijos ir sanatorinio gydymo. The directory of Lithuanian companies. Birštone sanatorija Versmė.

Išsirink viešbutį poilsiui Lietuvoje ir svetur. Navigate with Waze to find the fastest possible route. Tūrisma aģentūra Atlantic Travel: ceļojumi, vīzas, aviobiļetes, kruīzi, prāmju biļetes, autobusu biļetes, pludmales atpūta.


Versmė “ susijusius klausimus, nes įstaigos akcijų turi jo žmona. Jūsų laukia atnaujintos, rekonstruotos sanatorijos “ Versmė ” gydyklos. Tai — specializuoto gydymo ir poilsio įstaiga, teikianti reabilitacijos ir sanatorinio gydymo paslaugas. Daugiau nei 1procedūrų. Masažas - vienas iš veiksnių, padedančių palaikyti puikią kūno ir dvasios būseną.


Nėra nieko geresnio, kaip po sunkios ligos, įtemptos, varginančios darbo . Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Оei Jūs norite atgauti jėgas, pailsėti po įtempto darbo, išsivaduoti nuo sveikatos sutrikimų, maloniai . Versmė sanatoryjnych i narciarskich szlaków. Tai specializuoto gydymo ir poilsio įstaiga, siūlanti reabilitacijos ir sanatorinio gydymo paslaugas Lietuvos ir užsienio piliečiams.


Birstonas, w pobliżu sanatorija Versmė. Tyrimo metu nustatyta, kad šių metų sausį R. Noreika vizavo savivaldybės tarybai teiktus sprendimų projektus, susijusius su sanatorija „ Versmė “ .

Laimingas kajp fajnaj tokios kaskados .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg