onsdag 28. mai 2014

Lilla farge på soverom

Hvilken farge skal en velge til soverommet er det mange av våre kunder som. God grunn til å pusse opp soverommet. Fiolett er den rød- lilla fargen , indigo den blå- lilla. Karamell: Denne fargen gjør at man har sex ofte, ifølge den.


FARGER : Fargen på vegger, tepper og sengetøy på soverommet ditt kan ha.

Farger påvirker oss mer enn vi tror - og spesielt på soverommet har det. HAR DU MALT SOVEROMMET GRÅTT: - Fargen kan umiddelbart. GÅ FOR LILLA : Hvis du er ute etter lek og moro på soverommet , bør du . LADY male soverom Vanilje.


SENS male soverom Blåklokke. Her er fargene du heller bør velge. Du kan leve like godt i åresvis med blå, brune, grønne, rosa eller lilla vegger, det handler om å velge den nyansen.

Lilla soverom skal få fart på sexlivet. Og hvor mange ganger i uken har du sex? Velger man seg en nyanse av lilla til for eksempel soverommet , kan det oppstå . Sprit opp soverommet ditt med et nytt farge på veggen. Varme nyanser av lilla inviterer nemlig til kreativitet, mens de kjøligere nyansene er beroligende og . Den mørkeste lilla fra jotun. Vi har soverom i hvitt og grå- lilla.


Har hatt den i over år nå og er superfornøyd. Utrolig behagelig farge å hvile . Undersøkelsen, som den britiske butikkjeden Littlewoods står bak, viser at par med lilla farge på soverommet i gjennomsnitt har sex. Hvordan fargen på soverommet kan være svært viktig for søvnen,. Jeg tror det blir en bra blåfarge til et soverom , og tror den passer godt . Mennesker kan ofte få en hang på enkelte farger. Men Feng Shui har også en egen fargelære.


Til soverommet passer en lys lillanyanse.

Nye salgstall viser at flere nordmenn velger sterkere farger når de pusser opp hjemme. I fargebransjen er lilla og indigo lansert som . Veggene er malt med fargen ZN. Nordsjö, og er en dus lillafarge som er spennende og samtidig rolig. Svarte karmer og lister rammer . LUN STEMNING: Interiørstylist Tone Kroken viser frem soverommet sitt og.


I Lindas hjem er det sarte pasteller som rår, men på soverommet kliner hun skikkelig til med en mørk lillafarge som gjør helheten slående . Hun mener lilla er en behagelig farge som gjør oss vakrere. Ulike farger gir ulike stemninger, og noen farger egner seg bedre enn andre til. Varme rødtoner vipper mot lilla , mens de kjølige blåtonene får Egghvit og Bomull til å se ekstra gule ut.


FOTO: Hans Kristian Krogh-Hanssen Et soverom med nøytrale. Og hvis man lysner indigo, den blålilla fargen , får man en syrinfarge som kan .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg