fredag 2. mai 2014

Dyrke rødbeter selv

Det er lett å lykkes med dyrking av rødbeter , man kan plante mer av denne rotveksten i grønnsakshagen. Den er nøysom, har god holdbarhet . Dessuten er den lett å dyrke over hele landet. Selv om vi ikke lenger er vant til det, er rødbetblader og stilk like god mat som bladbete.


Rødbetene dyrkes i pallekarmer i kjøkkenhagen.

Deilige økologiske rødbeter fra egen hage!

Jeg syns det er utrolig gøy at kjøkkenhagen har . Normalt trengs det ikke mer enn i underkant av tre måneder fra såing til høsting av rødbete. Det betyr at rødbete kan dyrkes over store deler av . Utengen har merket på seg selv at interessen for spiselige planter har overtatt for interessen for å dyrke blomster. Hun har et såkalt vekstrom i . Jeg har prøvd rødbeter i forskjellige farger (Impecta har frø): i tillegg til den vanlige røde,.


Har selv prøvd å dyrke i hagen og det gikk også bra!

Jeg gir deg noen tips om hvordan du kan lykkes med rødbeter i .

Poteter, rødbeter , chilipepper, grønnkål og sukkererter kan også . Du kan enkelt dyrke grønnsaker selv med litt stell og tålmodighet. Har du lyst til å dyrke grønnsaker selv , men nøler litt med å komme i gang? Derfor sår vi sånt som er egnet å dyrke i varmbenk nå, så har vi litt å plante ut når. Kan dyrkes i drivtelt nesten hele året. Dyrkes tidlig om våren og høsten.


Rodeløkka Småplantlag hjelper deg å komme i gang. Ingefær, poteter og avocado er også morsomt å dyrke selv. Men kanskje enda viktigere: du har avlet dem frem helt selv. Har du en hage eller en nabo som vil låne bort litt jor kan du dyrke direkte i jorden. De fleste har mulighet til å dyrke grønnsaker og bær selv , i hagen,.


Dette er en oversikt over hva jeg skal dyrke i kjøkkenhagen i år og følge. Gulrøtter, rødbeter , løk kan såes og plantes ut så tidlig som i slutten av . Sådde seg selv i hagen min i fjor, men da blomstret den også ganske sent. Still deg selv noen spørsmål før du går i gang.


I år dyrker jeg en sylindrisk sort til sylting.

Hun planlegger å dyrke blant annet gulrøtter, rødbeter , salat, ruccola, grønnkål, . Sagene har gitt både agurker, tomater, paprika, rødbeter , salat, vårløk, .

Du kan bo i byen uten hage og likevel ha muligheten til å dyrke !

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg