mandag 26. mai 2014

Krankobling hageslange

Slangetrommel med automatisk oppgkveiling av hageslangen. Enkel og komfortabel håndtering takket . Premium systemkobling for hageslangen. Sorterer etter: Relevans, Nyheter, A-Z, Pris . Denne Gardena krantilkoblingen gjør det mulig å feste en hageslange til en kran.


Da får du en vanlig hageslange (gardena) på.

Ser det finnes universal krankobling uten gjenger, kanskje jeg bare skal gå for en sånn, . Finnes det en overgang fra vaskemaskin kran til hageslange plugg. Jeg tenker å ha en hurtigkobling på vasken og dra inn hageslangen. Se fullstendig vareinformasjon. Krantilkoblingen gjør det mulig å feste en hageslange til en kran. Gjenget krankobling kan festes på kraner med 3mm (G tomme) gjenger.


Tilgjengelig i butikker. KRANKOBLING FOR VANNKRAN.

GARDENA praktiske 4-veis krankobling gjør det mulig å koble flere tilbehør til én kran. Vannstrømmen kan reguleres separat. Bestill Standard krankobling til hageslange lettvint og sikkert - Alltid lave priser og gode tilbud. Med veggfester og slangeføring.


Frittstående eller veggmontert slangetrommel. Denne GARDENA-system koblingen gjør at en hageslange kan kobles til en kran. HAGESLANGE SELECT 20M MED STARTSETT . Overgangsnippel til kran Minvendig. Hageslange krantilkobling plast.


Skal lage meg en vørterkjøler og har funnet en krankobling jeg trenger. Hozelock krankobling toveis. Les tester og omtaler før du skal kjøpe på nett. Et komplett sett med alt du trenger for å komme i gang. Grunnsett med sprøytepistol, krankobling og hurtigkoblinger.


Maksimalt arbeidsstrykk bar. Krever utvendige gjenger på kran eller overgang. Produktet kan avvike fra bildet.

Unngå floker på vannslangen med YOYO, hageslangen som utvider seg i både lengde og diameter når. Disse GARDENA krantilkoblinger gjør det mulig å feste en hageslange til en kran.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg