mandag 19. mai 2014

Kasteøks til salgs

Oxhead Kasteøks for øksekasting , eller til annet bruk. Hvis den ene eggen blir sløv har man den andre siden av øksa som reserve. Gränsfors Kasteøks er lagd med de dubbelteggede skogs øksene som forbilde, men er modifisert for å brukes til øksekasting.


Begge eggene er identiske og . Lett kasteøks på kg fra USA.

Denne type øks ble opprinnelig brukt av tømmerhoggere som dro nytte av å alltid ha en skarp øks tilgjengelig. Ved å bruke en side til tøffere bruk, kunne den . I nettbutikken er det info og priser på Oxhead kasteøkser og Grensfors kasteøkser , skogsøkser, klyveøkser m. Gränsfors Bruk Dubbeleggad Yxa er en håndsmidd kvalitetsøks med lærslire og års garanti fra Gränfors bruk i Sverige. Vet ikke vanlig prisnivå for kasteøkser og du kommer ikke med noe makspris, så veit.


Edit: Så på linken til Gurre7 og de har kasteøkser der. Sammenlign priser på Kasteøks , Kløyvøkser. Finn beste pris og les anmeldelser - vi hjelper deg å velge rett.

I vårt sortiment finnes økser for en rekke ulike arbeidssituasjoner slik som å hugge og kløyve. Det finnes også økser for fritidsbruk, f. Dette er ei øks som opprinnelig ble brukt i skogen, men nå kanskje mest i kastekonkurranser. Har en tydelig herdesone, hvor øksa kan slipes om med uforandret . Mangler: salgs kasteøks - Gadyet. Bufret Liste på alt kasteøks Fra Gadyet. Fant du det du letet etter?


Kløyveøkser og kasteøkser , for slit og moro! Flere typer økser av høy kvalitet: Kasteøks – Med dobbel egg. Granforsøksen har års garanti. Nettauksjon for kjøp og salg.


Søk blandt mange tusen annonser eller opprett dine egne auksjoner. Bilde av Gil Hibben Generation 2. Lekker kasteøks designet Gil Hibben i USA. Er det noen som har en Kasteøks de vil selge? Fin modell av Vikingenes kortøks.


Knapt noe brukspreg, tilnærmet som ny med unntak av noen småmerker i skaftet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg