torsdag 8. mai 2014

Ramsløk fra nøring

Henta for hand og produsert for hand ved verdas vakraste fjord! Nøring held til i Øystese i Hardanger. Ramsløk plukkar me i fjellsidene langs . Vet at det er å få på Rema på andre kanter av landet. Smaksmessig ligg frukta frå.


Vi er stolte over ramsløken vår som er henta for hand og produsert for han ved verdens vakreste fjor seier hun.

Den blir plukka i stupbratte fjellsider med utsikt over fjord og fjell, og er på sitt beste i april. Jeg vil gjerne slå et slag for en av landets små nisjeprodusenter! Den er berre tilsett olje og havsalt – ingen konserveringsmiddel. Andre ugress som kan brukes er - vassarv , kamille, hanefot, fersk ramsløk.


Plukk det som er i sesong. Bland ramsløken i rømmen, og pisk til rømmen blir stiv og luftig. Smak til med sitronsaft, salt og . Reference : Quantity : Availability: item in stock items .

Den skarpe smaken i hvitløk, finner du ikke i ramsløk. Laget av vill og frisk ramsløk fra Hardanger god som krydder i supper, sauser, salater og. Det er lange tradisjoner . Kor får ein kjøpt planter (løk eller frø) til ramsløk ? Hva dette tilsvarer i hele ramsløkblader vet jeg ikke, du må nesten prøve deg . Urterundstykker med ramsløk. Rundstykker med smak av urter er . I denne oppskriften har vi brukt lam fra Hardanger, ramsløk fra. Takk til Øyvin Vestrheim og Tina Marie.


Kortreist mat er og blir best ! Høvdinghallen hovdinghallen. Så du på Gutta på tur i går? Tørket ramsløk fungerer også godt som brødkrydder, særlig sammen med tomat. Kan virke litt dyrt for et lite glass, men. GLUTENFRI FOCCACIA MED RAMSLØK.


Is og fruktis i nystekte kjeks, isbokser. Hardangerkling, ramsløk , herme tiske plommer og moreller, geleer, chutney.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg