torsdag 15. mai 2014

Hoste slim

En tørrhoste er en hoste der det ikke kommer opp slim når man hoster , og hosten kan ofte kjennes som en kløe. Noen ganger kan det være . Man får gjerne hoste i forbindelse med forkjølelse, men det . Slimhoste er en produktiv hoste hvor det produseres slim. Dette kan komme av en betennelse i luftveiene eller tobakksrøyking, forteller Bjarte .

Oftest vil dette være tørrhoste. Hoste er vanlig under og etter ordinære luftveisinfeksjoner. Det vil si at det ikke er noe slim som kommer opp ved . Vi skal normalt produsere noe sekret, eller slim som vi gjerne kaller det,.


Det vanligste kjennetegn er vond hoste. Hoste over tid kan gi smerter i brystet, og noen hoster opp slim. Hosting er ikke en sykdom, men et symptom.


Behandling av hosten avhenger av årsaken til hosten.

Hoste opptrer alltid ved forkjølelser og ved bronkitter. Da er hoste en gunstig reaksjon, for den hjelper oss til å få opp slim som følger med infeksjonen. NO: Er du plaget med irriterende hoste ? Du er kanskje klar over at hoste er kroppens måte å kvitte seg med slim , . Nattlig hoste kan være det eneste tegn på astma og opptrer også ved hjertesvikt.


Dersom du hoster opp blodtilblandet slim , bør du straks søke lege, og det . Ved kraftige hosteanfall bør derfor barnet tas opp av sengen slik at slim og . Se vårt utvalg av miksturer, tabletter og brusetabletter. KlikkHent hos Vitusapotek. Også tørrhoste, spesielt om natten og i morgentimene, kan i være et tegn på astma. Forkjølelse og hoste kan være ufarlig, men det . Vinteren er høysesong for hoste. Her er rådene som lindrer og hjelper deg på veien mot å bli frisk.


Tørrhoste er altså hoste hvor det ikke kommer opp slim av halsen, og det skjer. Langvarig hoste kan skyldes mer alvorlig sykdom som astma . Vondt i lungene og kunne kjenner en klum bak halsen når jeg svelget. Dagen etter ble mye bedre men hadde forsatt hoste , hodepine og vondt i.

Lær om de vanligste typene hoste barnet kan ha. Lytt på lyfiler og se video. Hos barn kan det i noen tilfeller være brekninger eller oppkast av slim. Ofte periodevis hoste om natten. Hos mange også hoste etter fysiske anstrengelser eller .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg