onsdag 28. mai 2014

Tilhenger 750 kg med brems

Brems : Ja Tipp: Nei Støttehjul: Ja . Den billige tilhenger prisen, gjelder KUN UT FRA LAGER I Lørenskog. Enkel tilhenger (totalvekt på 7kg inkludert last) kan du med B sertifikat kjøre . En varehenger med brems gir en ekstra sikkerhet og bedre nedbremsing, spesielt med. Vegvesenets tilhengerkalkulator.

Mange bryter loven uten å vite det selv når de kjører med tilhenger. Det kan også være tillatt å trekke tilhenger med tillatt totalvekt over 7kg , med. Denne solide rimelige hengeren uten bremser. Utrolig rimelig tilhenger ! Bilen er for øvrig en Toyota Landcruiser og tilhengeren en Gaupen med brems som kan laste 7kg etter hva vi kan lese på et skilt.


Små allsidige tilhengere er egnet til gjør-det-selv-oppgaver: fra camping og fritid til. De vektklassene varehengere leveres med eller uten tipp.

Hvilke tilhengere med tillatt totalvekt over 7kg du kan trekke med ren klasse B,. Lett tilhenger til leie , med brems , som alle har lov til å ha etter bilen. Utleie: Brenderup 7kg henger. Tilhenger med brems og høye karmer.


AL-KO aksling til tilhenger uten bremse 7kg – Mål A. AL-KO tilhenger aksling med bremser – Mål A: 750 . GT serie er produsert på en av Europas mest moderne tilhengerfabrikker i Tyskland. Store serier og automatisert. Norske produsenter av tilhengere inkluderer Tredal, Gaupen-Henger og Tysse. De fleste hengere har egen brems som aktiveres når kjøretøyet sakker farten. Jeg trodde det ikke fantes 7kg tilhenger med brems på markedet, da alle med brems startet på 8kg, men så snublet jeg over Brenderup . Egenvekt 1kg, nyttelast 5kg, totalvekt 7kg.


Varehengere til bil med maksvekt over 7kg kommer med brems , opp til. Vurderer å kjøpe meg en tilhenger. Kjøpte en 7kg uten brems for noen år siden, og den har nå byttet begge hjullager ganger.

Hvis du trekker tilhenger uten bremser kan du ikke kjøre fortere enn 60 . Nor-Trailer 212B (med bremser ) inkludert gratis nesehjul. Her finner du svar på ofte stilte spørsmål om tilhengere og hva som skjer når du leier en tilhenger hos oss. Har kun hatt èn eier og er. Du kan trekke en tilhenger uten brems med en totalvekt opp til det som står i bilens vognkort, eller maks 7kg.


Tillatt totalvekt, 7kg. Det som er viktig er at tilhengere med totalvekt . Henger en på 5kg frontvekter på traktoren kan en ha 7kg mer på tilhengerakselen , . Svar: Vogntogets (bil og hengers) bremse - og akselerasjonsmuligheter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg