torsdag 22. mai 2014

Sursøt saus trines matblogg

Svinekjøtt med sursøt saus , porsjoner. Sursøt saus lager du raskt selv – enkelt, rimelig og med masse smak. I denne kyllingwoken smaker den nydelig!


Begynn med sausen ved å blande sammen alle ingrediensene og la det stå å trekke så lenge du har tid. Kutt opp alle ingrediensene, kok ferdig .

Det asiatiske kjøkken har tatt oss med storm, og med mange gode ferdige sauser å velge mellom. Kjøttet kokes i helest mulige stykker. Legg kjøttet i en passende stor kasserolle og fyll på med vann til det dekker.


Kok opp uten lokk og skum godt. Inspirasjonen til denne retten fant jeg hos Grete Roede, men jeg satt sammen min egen sursøt saus. Wok med biffstrimler, nudler og sursøt mangosaus er lett og enkel hverdagsmiddag. Lag ekstra saus og prøv den til kylling og fisk.


Lyst på noe sunt, raskt og mettende?

Enten du foretrekker kjøtt, fisk eller vegetar - wok deg inn i middagen med disse fristende oppskriftene. Mangler: trines ‎ matblogg Sursøt kyllingwok - Godt. En kjent kinesisk wok med masse grønnsaker og sursøt saus som sammen med kyllingkjøtt, utgjør en rask og velsmakende middag.


Bruk tortillalefse som bunn, legg på saus og topping, stek og spis. Enkelt og superrask pizza i en travel hverdag. Wok er en strålende mulighet til å få i seg masse grønnsaker og ingrediensene kan du variere så mye du bare vil. Du kan selvsagt også droppe . Bland ananasjuice, sukker, eddik, ketchup og soyasaus i en liten kasserolle. Trekk til side og tilsett . Bestill GAP T-shirts - creamy coral for kr 14(38) med gratis frakt på Zalando.


Svinefilet med peanøtter og sur søt saus. Krispi vårruller fulle av grønnsaker, og med en fyldig sursøt saus til! Like godt til forrett som hovedrett, eller som en del av en buffét.


Vi vil ikke ha klumper i sausen ! Tilsett eventuelt melken litt etter litt mens du rører, det kan gjøre ting litt lettere. La det koke opp, mens du blir ved . Her ble det kylling og wok i sur søt saus.

LAKS MED LUN POTET- OG TOMATSALAT - TRINEs MATBLOGG. Laks er veldig godt sammen med .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg