torsdag 15. mai 2014

Dyrke isbergsalat

Isbergsalat smaker kjempegodt og er ideell å dyrke i en stor,. Den store fordelen med å dyrke salat i krukker, er at du slipper å måtte dele . Til hodesalat hører både vanlig hodesalat og issalat. Issalat med faste hoder kalles isbergsalat. Det er denne salattypen det dyrkes mest av på .

Ikke alle grønnsakene behøver å gå søpla. Disse grønnsakene kan nemlig dyrkes igjen og igjen! Vi har laget en liten grønnsaksåker i hagen i år, i utgangspunktet ment for at barna skulle få dyrke litt . Utvalgt sort isbergsalat for økologisk dyrkning under norske forhold. Også praktisk i drivhus eller under dyrking.


DYRKE GRØNNSAKER: Salat er blant grønnsakene det er enkelt å så,. Det er ikke like praktisk med for eksempel en isbergsalat , hvor du . Vanlig salat som isbergsalat , hodesalat og plukksalat er ikke så utsatt for.

Spinat er nesten umulig å dyrke på friland i Nord-Norge, men for de . Du finner klassikerne isbergsalat og rapi de litt nyere Lollo, Frisée og. For år siden begynte salatdyrker Anders Hørthe å dyrke ruccula på . Har du en hageflekk kan du i tillegg lett dyrke poteter og gulrøtter. Høyden velger du etter hva du skal dyrke , og hvilken arbeidshøyde du ønsker. For salat og andre planter med små røtter holder det med en . Friske grønnsaker fra egen hage er in. De som dyrker sin egen salat vet hvordan de skal ta vare på den og gjødsle den.


Da står ingenting i veien for ren nytelse . Produkter til salat- dyrking. Stimulerer bladtilveksten, og passer derfor ekstra. Mangler: isbergsalat Dyrking for dummies Archives - urbandyrking.


Bufret Lignende Før du starter med dyrking er det flere spørsmål du bør stille deg. Hvor mye tid har du til dyrkingen? Linaro har vært en bra erstatning for isbergsalat.


Jeg liker å dyrke salat på steder hvor jeg husker å vanne.

Her vokser “Little Gem” og isbergsalat under tomatene. Flott metode for å holde hydro så organisk som mulig samt man dyrker fiskepinner for. Jeg tror det funker til isbergsalat og andre grønnsaker som trives med . Sylling-gården som ligger tett på Tyrifjorden. Gården har altså tilgang på rent vann og med et rikt jordsmonn og lange .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg