onsdag 28. mai 2014

Sommerdekk trondheim

Anton Grevskottsvei Trondheim. TRENGER DU NYE SOMMERDEKK ? Her finner du det du trenger av sommerdekk , vinterdekk, felger, mc-dekk, batteri og motorolje. Dekk handler først og fremst om din og dine medtrafikanters sikkerhet. Kontakt en av våre dekkforhandlere i dag for lave priser på dekk og mer.


Kampanjeprisene varer i en begrenset periode.

Alle oppgitte priser er inklusive merverdiavgift og gjelder ett stk sommerdekk. Miljøavgift, eventuell montering og. Nye sommerdekk og vinterdekk.


Fra Vianor finner du vinterdekk, sommerdekk , felger, aluminiumsfelger, batterier, støtdempere, eksosanlegg, oljer og annet biltilbehør. Er du på jakt etter dekk og felger i Trondheim ? Dekkpriser på vinterdekk eller sommerdekk , UHP eller billige dekk? Tast inn registreringenummeret, så får du svar fra priskalkulatoren til Dekkmann. Eksperter på alt som har med dekk å gjøre.


Pristest på sommerdekk i Trondheim.

Dekk, sommerdekk og vinterdekk fra bla Dunlop, Michelin, Cooper, Kleber og Hankook. Piggfrie vinterdekk og vinterdekk med pigger. Sort utvalg av dekk til bil. Sommerdekk inneholder gummi som fungerer best i årets varmeste måneder.


Se på dekkene som allerede sitter på bilen din for å finne riktige dimensjoner. Hei Jeg skal kjøpe nye sommerdekk men jeg lurer litt på hvor det er lurt å kjøpe dem. Jeg har tidligere kjøpt fra byttdekk. Skift dekk og kjøp vinterdekk hos oss. Snap Drive har gode tilbud på kvalitetsdekk.


Når du kommer til oss gjør vi. Når skal man skifte fra sommerdekk til vinterdekk og motsatt? Det er et spørsmål som i disse tider dukker opp.


Her kommer en del svar: Når kan . Har du ikke skiftet til vinterdekk, må du la bilen stå i dag. Vegtrafikksentralen i Trondheim advarer bilister mot å kjøre med sommerdekk. Jeg kjørte Trondheim - Oslo for to år siden med sommerdekk.


Det var bra i Trondheim , men fra Berkåk til Løten var det full vinter. Jeg lever ennå, men det tok 10 .

Akkurat nå er det kampanjepriser på sommerdekk fra kvalitetsprodusentene Nokian, Continental og Pirelli. Endelig tid for sommerdekk ! Vi har snakket med en dekkforhandler, som i likhet med NAF påpeker at piggfrie dekk har best veigrep på alle fører i lengden:. Mens snøen laver ned i Trøndelag har politiet i Trondheim gått over til sommerdekk. Trygg Trafikk er ikke imponert. Politiet: Piggdekk er ulovlig - sommerdekk er uforsvarlig.


Bjørn Nilsen skal til Trondheim. Må han ha med to hjulsett? Fristen for å ta av piggdekk er første mandag etter 2. Men denne datoen er ikke absolutt. Kravet om tilstrekkelig veggrep.


Natalie Sæther i Trondheim. Originale Volvo felger med Nankang Ultra Sport NS-II .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg