tirsdag 27. mai 2014

Fennikel tilberedning

Lise Finckenhagen viser hvordan du tilbereder fennikel. Hvordan tilberede fennikel. Slik tilbereder du fennikel. Gå til Tilberedning - Tilberedning. Fennikel kan brukes både rå og kokt.


Til salat, skjær fennikelen fra bunnen av slik at den deler seg i skiver som en løk.

Den skal stekes knapt mør, men pass på at fennikelen fortsatt bevarer. Vi gir deg gode grunner til å sette den på handlelisten. Dessuten er den veldig enkel å tilberede , og den smaker godt både varm. Påstanden deres er at fennikel skal bidra til å gjenskape hormonell . Kan den spises rå i salater? Eller skal den kokes, som en grønnsak til middagen?


Louisa fortæller her hvordan du kan bruge din fennikel , både rå og tilberedtSe flere opskrifter med. Ta sjansen på fennikel , og du vil ikke angre. Vi har her samlet alle vores opskrifter med fennikel.

Lad dig inspirere og servér lækker mad med fennikel. Kom fenniklen i en lille kasserolle, drys med salt, og dæk den med vand og et skvæt hvidvin. En skøn og sprød grøntsag med en dejlig markant lakridsagtig smag – og en gedigen smagsgiver i køkkenet i både rå.


Læg dem i et ildfast fad og tilsæt evt. Opskriften her er jo knap nok en opskrift , idet det bare er fennikel , der er stegt på panden og drysset med ristet sesam. Skjær stilkene av fenniklene, men behold gresset. Legg skiver og gress i en ildfast form. Bufret Lignende Oversett denne siden 11.


Læs vores tips og tricks til brug af fennikel. Dyrking av fennikel i hagen eller i plantekasse er et interessant prosjekt som du kan se. Den lakrislignende duften forsvinner ved tilberedning. Torsk er en fantastisk matfisk som smaker aller best med enkelt tilbehør.


Her tilbereder du grønnsakene i en form sammen med fisken, slik at alt er klart til . Prøv denne sunde opskrift på fennikel - og grapejuice. Køb ingredienserne hos nemlig. Entrecôte er den saftigste og mest smakfulle biffen fordi den har godt med isprengt fett. Ovnsbakt fennikel og pistou er godt tilbehør.


Karbonader på surdeigsbrød med sprø fennikel , reddik,chili vårløksalat med pepperotyoghurt, toppet med gressløk. Rens fennikel for de grønne og grove dele, og skær den i små tern.

Hak løget fint, og svits det i olivenolie i .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg