tirsdag 13. mai 2014

Hvordan få vekk kjellerlukt

Forslag til å bli kvitt noe kjellerlukt ? Merker ingen fukt i kjeller, men. Ikke målt, hvordan får jeg målt dette da? Var på trilletur en uke etter keisersnittet.


Det ble en kort tur, for jeg hadde fortsatt veldig vondt.

Hun derimot kunne sikkert ligget i vogna i flere . Hva fjerner kjellerlukt fra klær? Hvordan få vekk kjellerlukt fra klær? Flere resultater fra forum. Fellesforum › Anonymforum - Skravle Bufret 15.


Jeg skal bruke et rom i kjelleren til spisested. Huset er fem år gammelt og det finnes ikke fukt. Likevel er det kjellerlukt.

Noen som har et godt tips til hvordan få bort kjellerlukt. Noen med gode råd for å få bort kjellerlukt fra bøker. Bufret Har lukten av gammelt søppel, mugg eller svette satt seg i hjemmet?


Fortvil ikke, du kan fjerne vond lukt ved hjelp av bakepulver! De fleste kjenner til kjellerlukt på eiendeler man har hatt liggende i. Få oversikt med Elfa Utility. Wounderbaum er nok ikke noe som hjelper deg med å fjerne lukten nei :p. Regner med du må pusse skikkelig opp. Ingenting setter en mer effektiv stopp for et boligsalg enn vond lukt.


Her er tipsene til hvordan du fjerner gammel røyklukt, matos og annen ubehagelig stank ! Jeg har ofte blitt spurt om hvordan vi kan få bort stygge flekker på benkeplater og vegger av tre. Vi har overtatt noen gamle møbler som har vært lagret i en fuktig kjeller. Finnes det noe effektivt middel . Stått i det skapet der jeg hadde soveværelse som liten liksom - men i år.


Dette kan medføre at man ikke får brukt det som lagringsplass. Har du rådyr i hagen og vil jage dem vekk ? Ta en kikk på disse kjerringrådene for å se hvordan man skal fjerne lukt av kattepiss og holde kattene unna.

Dårlig kjellerlukt behøver ikke bety råte. Få bort massen rundt kjelleren, og legg på en grunnmursplate, sier Holme. Såkalt kjellerlukt er en lukt de fleste kjenner igjen, og kommer gjerne fra fukt som angriper organisk materiale – som for eksempel treverk, . Tenkte ha noe aromaoljer i vannet kanskje, men hvilke er bra osv. Men den lukter jo ekstremt kjeller da.


Få siste nytt om interiør og oppussing fra ifi. Meld deg på vårt nyhetsbrev her. Informasjonskontoret for farge og . Får ikke tatt ned selve bo teltet for vask. Spørsmålet mitt er om det finnes noen greie måter å få vekk dårlig. Har selv blant annet en boksamling som desverre har tatt til seg kjellerlukt.


Husmorskole Det finnes et hav av gode tips til hvordan få ting til å fungere bedre. Her kan man spørre, dele og få gode råd av hverandre.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg