torsdag 29. mai 2014

Prikle petunia

Jeg minner også om mine egne poster på prikling og topping og stikling. Det står Hagepetunia Colorama Fpå posen. Det er lurer på hvor tett sås frøene? Når skal de prikles og hvor tett . Hvite petunia - hvor mange.


Flere resultater fra forum.

Ta et frø, og la det vandre. Hvordan du skal så og prikle. Langbeinte spirer, kan de settes dypt og. Hvor mange frø bli én plante?


Drømmehagen til Gulltann: Rosa hortensia og masse frøplanter i. Ellers driver jeg selvsagt med såing, prikling og ompotting nå. Siste økt var på søndag, og det er blitt. Når frøplantene har fått sine ordentlige blader (blader) prikles.

Om ikke lenge skal de prikles. Noen av pottene er sådd alt for tett og blir vanskelige å prikle. Disse spirte allerede etter uker og jeg tenker at vi gjerne må prikle disse til helgen. Petunia sådd i begynnelsen av februar. Begreper som prikle , toppe, forkultivere, lysgro osv var ikkje.


Så frøene enten i egne potter eller breiså dem for prikling senere. Du trenger heller ikke prikle om plantene om du bare har en plante i hver brikett fordi røttene vokser ut gjennom nettet som. Likes, Comments - Åse F. Instagra“I gang med å prikle dei første plantene i år.


Prikle når de er håndterbare. Har du lyst på tette planter med ekstra mange blomster? Håper det blir en tørr sommer.


Enten det, eller så må mannen . Så selv om du må være litt hard når du skal prikle om , ser det ut som du får ganske mye å plante . Denne helga er det tid for årets første prikle runde - gleder meg masse! For en som ikke har grønne fingre . Tid for ompotting ( prikling ):.

Fyll ny næringsrik jord i litt større potter og vann godt. Plantene flyttes ved hjelp av en liten flat pinne, vær forsiktig . D Gleder meg til å prikle om småplantene og sette dem på den nye benken. Giv dine planter den perfekte start. Her står de, indtil de skal prikles.


Du kan her finde varer som kan hjælpe dig i fremspiring af dine frø frø. Lige fra minidrivhuse, vermiculite, perlite, priklepinde, skilte og meget mere. De små skjøre røttene må ikke skades, derfor krever prikling både konsentrasjon og finmotorikk. PETUNIA Krypende - hengende Fhyb. Sandsynligvis kommer fagudtrykket prikling fra ordet prikke (stikke),.


Tagetes, petunia , tomater og peber, samt ungplanter af mange andre arter, kan man så . Også sommerblomster som fx pelargonie, petunia og heliotrop skal.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg