mandag 26. mai 2014

Stell av gravsted pris

Gravferdsetaten kan hjelpe deg med stell av gravplassen. Bestiller du sommerstell vil vi gjødsle, vanne, kantklippe og luke. Sommerstell, høstpynting, blomsterpriser, urnenedsettelse, kistebegravelse og kremasjon. Vi kan tilby stell av graver med ulike blomsterpakker til ulike priser.


Stell av private gravsteder. Fester, den ansvarlige for gravstedet , kan inngå avtale med Kirkelig fellesråd om stell av graven.

Fellesrådet tilbyr tre ulike . Prisplakat for blomsterstell av gravsted. Planting, stell og vanning av gravsted kan ordnes ved opprettelse av avtale. Det blir mer og mer vanlig å betale for planting og stell av gravene til sine nærmeste. Norsk Kirkegårdsservice AS har stor pågang og selger . Akasia har lang erfaring med gravstell og er den største aktøren i Bergen og omegn.


Sandefjord kommune kan vedlikeholde gravsted. Du kan også bestille planter.

Er du ansvarlig for et gravsted , har du rett og plikt til å stelle dette. Prisen omfatter både innkjøp og utplanting av blomster, stell og administrasjon av. Alle som ønsker det, kan inngå avtale med kirkevergen om vedlikehold og stell av gravsted.


Avtale inngås med den forutsetning at gjeldende reglement følges. Det er tid for å bestille stell av grav. Du vil få en bekreftelse pr.


Gravstellerne - Vi hjelper deg å holde gravstedet velstelt og vakkert hele året. Dette abonnementet inkluderer beplantning og stell av graven en gang før 17. La oss ta hånd om grav -vedlikeholdet for Dem.


Planting av stemor tidlig i mai. Vi har mange generasjoners erfaring. Vi samarbeider med Gravstein Norge AS som tilbyr flotte gravsteiner til gode priser. Totalprisen er oppgitt på nett og du betaler først etter montering.


I Nedre Eiker kommune eksisterer det en gravstellordning. Det vil si at gravplassmyndighetene overtar ansvaret for stell og planting på gravstedet i et visst antall år mot en. Oversikt over tjenester og priser knyttet til stell av graver.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg