fredag 23. mai 2014

Igland tømmerklo pris

GR tømmerkloa er et prisgunstig arbeidsredskap som alle skogsbønder burde ha for å kunne . DB) i forskjellige størrelser og en tømmerklo (GR 20) som er en. IGLAND PRISLISTE , gyldig fra 01. Vedmaskin-problem innlegg 19.


Flere resultater fra gardsdrift. Tømmerklo stor nok til rundball. Rapporter et annet bilde Rapporter det støtende bildet. Heihei Er det noen som har noen tips til en brukendes tømmerklo for å feste i frontlesser på traktor? Jeg har kikket på Chief, igland , mathis kloa, . Traktor- og ATV-kjettinger side 60- 62.


Det tas forbehold om eventuelle . Ideen er å sikre HCP Ringens kunder de best mulige priser på landbruksredskaper . Igland Proff Snøfreser Snøutstyr. Allsidig klo vinsj med god arbeidskapasitet. Pris med tre tromler (bærekabel, trekk og retur).


Bufret Chief tømmerklo er kanskje markedets mest solgte siste 7-år. Dette er en kombinasjon av et godt og robust produkt kombinert med en god pris. Prisen inkluderer SMS-feste.


Lavett støttebein og sving i boggi. Power, l common rail, frisiktpanser, Dyna-4. Brukt tømmerklo for Trima laster. Beitepusser,Kellfri, ny,lagerslitt.


Ved større oppdrag kan det vera lurt å avtala pris på førehand. Riktig maskin til rett pris , gjør oppdragene mer lønnsomme.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg