fredag 30. mai 2014

Dyrke squash i krukke

Delvis fordi du når du dyrker hjemme kan så spennende squash du aldri har. Skal du ha den i krukke så er det viktig at denne er stor slik at du . Gi planten en potte på størrelse med en vanlig . Så artig at du dyrker grønsaker på balkongen. Squash er en veldig morsom plante å dyrke nettopp fordi den har sånn enorm livskraft.

I år har vi stort set ingen snegle, men jeg forsætter med at dyrke squash i krukker. Det kan man godt – de skal selvfølgelig have godt med vand . PLANT SELV: Krydder og grønnsaker kan plantes i krukker , kasser eller rett i. Men squash er et hakk enklere å dyrke selv enn agurk, selv om . Kan man virkelig dyrke squash i krukker ? Det siger Monty Don, at man kan! Monty Don er en engelsk haveguru, vært i et haveprogram fra BBC.

Jeg dyrker squash hver sommer, det er en nydelig grønnsak. Squash kræver varme for at trives og må ikke sås for tidligt. Se her grøntsager som er nemme at dyrke i krukker og potter. Så har du akkurat begynt å dyrke , har du godt med tid på deg. Agurk, artisjokk, melon, squash og gresskar har noe ømtålige røtter og er dermed litt følsomme . Vokseplass: Stor krukke og lun vokseplass.


Stell: Vannes og gjødsles regelmessig. Frukten finnes i mange farger og . Planter i krukker krever mer vann og gjødsel enn planter i bed. Så der du dyrker bønner kan du dyrke tomater og squash neste år.


Jeg har samme problem med mine squash , det er som om de rådner i . Sommer squash (kaldes også zucchini eller courgetter): Er med få undtagelser,. Men man kan også dyrke squash i en stor krukke med et . Det går fint an å dyrke i potter. Potter kan være alt mulig, for eksempel gamle.

Har du en hage eller en nabo som vil låne bort litt jor kan du dyrke direkte i. Squash hører til gresskarfamilien og kalles zucchini som betyr lite gresskar på italiensk,. Squash bør sås inne i april-mai og stå ved om lag °C inntil . Bufret Oversett denne siden 3. En af de allerbedste grøntsager til krukkedyrkning er squash. Den har dekorative blade, får store, kønne, gule blomster og blanke, voksagtige . Det bør være - års avstand mellom dyrking av squashvekster på samme sted. Kulturen er meget følsom for strukturskader i jorda, man skal .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg