torsdag 15. mai 2014

Dempet setepinne

Sykkeldeler, Sykkelbekledning, Tilbehør og Verktøy. Etter en prolapsoperasjon har jeg kommet fram til at en setepinne med demping kanskje er en god ide. Noen som har erfaringer eller tips i . Aluminium setepinne med innebygget demping.


Som dere ser, snakker vi altså om setepinner med fjæring,. Da er dempede setepinner akkurat det du bør sette på lista over luksus som du .

Cane Creek Thudbuster LT setepinne med 76mm justerbar elastomerdemper. Takket være sitt spesialdesignede lenkesystem, dempes og absorberes . Setets avstand til pedalene endrer seg heller ikke noe særlig. En setepinne med teleskop- demping fjærer i en annen ret- ning (blå pil) enn . Brukt et par sesonger, men ikke fått slark enda. Diameter på setepinnerøret er 20mm, men . FOX Float Perfomance Air demper med 1mm vandring - FOX Nude Trunnion.


Populære på elsykler 3og 400mm lengde. Demping fremme og bak (kun fremme på de minste størrelsene) gir økt .

Pluss et justerbart styrefremspring, brede dekk for stabilitet og grep, dempegaffel og dempet setepinne , hydrauliske skivebremser for stoppekraft uansett vær, . Solid tyskprodusert 29″ sykkel fra Focus, med bra utstyr, med topp demper fra FOX. Nye fulldempere har låsing av demper både foran og bak og blir nesten like stiv. Selgeren mente dempegaffel er den perfekte mod for sykkelen, men jeg tror en dempet setepinne vil gjøre det overflødig.


BREMSER FORAN: Magura hydrauliske felgbrems. HJULSTØRRELSE: 28″ GAFFEL: dual shock dempe gaffel. Setepinne : Concept, 2mm, 3mm. På hardtailen har jeg kjørt med vanlig stiv setepinne og de fjærende setepinnene Thudbuster og G-Shok. Etter å ha kjørt med dempet setepinne er det uaktuelt å . Når en først har brukt en del penger på bra sykkelkomponenter er det ingen tvil om at det er viktig å bruke noen kroner i året på å vedlikeholde produktene.


I tillegg har sykler i denne kategorien gjerne teleskopisk setepinne som via en styremontert bryter kan senkes i fart for bedre bedre skrittklaring og mer . Meget komfortabel med justerbar styrestem og dempet setepinne. SETEPINNE I GIANT CONTACT SWITCH. Justerbar remote setepinne.


For innvendig eller utvending . Uten demper påfører man både rytter og sykkel unødvendig belastning, noe . Dersom sykkelen har demping, gjør deg kjent med hvordan dempesystemet reagerer på. Merk: Hvis sykkelen din er utstyrt med dempet setepinne , kan.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg